Bland färger & bilder

kom så målar vi utanför linjerna..!

Om mig


Att skriva om sig själv borde vara en enkel uppgift, jag menar, vem känner man bättre än sig själv? Men hur jag än försöker så blir det inte vidare intressant.. Jag heter bla bla bla är si och så gammal glad.. Tjej.. Blääääää så trist! Aja.. Vi gör ett försök!

Jag är bosatt på en liten ort i Södra Dalarna som heter Långshyttan. Det är en litet ställe bakom arslet på Hedemora, och hur hamnar man då här..? Tja.. Otur kanske..? Eller tur..! Hur som helst så trivs jag väldigt bra här av någon anledning, det är nära till allt och är ändå på ”landet”. Jag har alla mina nära och kära häromkring precis som jag vill ha det. Jag har landat här och vill gärna stanna.

Mitt livs resa började -72 på BB i Västerås, sedan har den gått över Knivsta, Sundsvall, Älvdalen, Mora, Falun, Borlänge, Sundsvall igen, Österbyn/Stjärnsund och så Långshyttan.. Tror att jag fick med alla vändor där.. Livet är fullt av överaskningar och vändningar, det är ingen större idé att planera för långt i förväg det blir ändå inte riktigt som man tänkt sig! Har gått igenom mycket.. En del som jag gärna skulle ha velat slippa, men ändock.. Det är de upplevelserna som har gjort mig till den jag är, och jag är övertygad om att jag är en mer ödmjuk och tacksam person idag än för 10 år sedan… Tack vare eller pga (Vilket man vill välja) de prövningar som livet gett. Vill leva nu för man vet inte om morgondagen finns, den är inte given för någon av oss.. Tyvärr..

Fyller mina dagar med fotograferade och annat skapande, familj och vänner och Valle (hunden) förståss. Och kärlek massor av kärlek.. Kan ju aldrig bli för mycket av kärlek och kramar!

Så Kram på dig! :)

//Nilla

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply